Μια γραμμή σε στηρίζει.

Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης “11528 – ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ” για λεσβίες, γκέι, αμφί, τρανς, τις οικογένειές τους και για εκπαιδευτικούς.  Λειτουργεί για όλη την Ελλάδα κι είναι ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ! Είμαστε εδώ, για να σε ακούσουμε, τη στιγμή που το χρειάζεσαι περισσότερο. Μπορείς να μας μιλήσεις ανοιχτά για οτιδήποτε σε απασχολεί.

 

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 12:00-18:00.

 

Παρέχεται ακόμη η δυνατότητα επικοινωνίας μέσω Skype αλλά και δωρεάν διά ζώσης συνεδρίες  (έως 8 σε διάστημα 2 μηνών) για ΛΟΑΤΚΙ άτομα, οικογένειες, γονείς, εκπαιδευτικούς. Οι συνεδρίες κανονίζονται με ραντεβού με σεβασμο στη σειρά προτεραιότητας. Τόσο οι κλήσεις όσο και οι διά ζώσης συνεδρίες πραγματοποιούνται με σεβασμό στις ηθικές αρχές και τα ανθρώπινα δικαιώματα, και είναι ανώνυμες και εμπιστευτικές.

 

Αρμόδιοι φορείς υλοποίησης του Έργου:

  • Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος (ΟΛΚΕ)
  • Θετική Φωνή
  • Athens Pride
  • Thessaloniki Pride
*Oι κλήσεις έχουν χρέωση 1 αστικής μονάδας από σταθερό ΟΤΕ για αστικά και υπεραστικά τηλεφωνήματα ανεξαρτήτως διάρκειας κλήσης. Για κάθε άλλο πάροχο σταθερής και κινητής τηλεφωνίας η χρέωση διαφέρει ανάλογα με τον τιμοκατάλογο του εκάστοτε παρόχου. Αν έχετε συμβόλαιο ή καρτοκινητό Vodafone η υπηρεσία παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ, ακόμη και με μηδενικό υπόλοιπο και ανεξαρτήτως διάρκειας κλήσης.